snart läggdags

Strax så ska jag krypa ner i sängen och sova. Har varit en lång dag idag. Och det är en tidig morgon imorn. Börjar åtta, och då ska jag rita och måla.

Dagen i skolan var rätt lugn. Hade 2 timmars hål i mitten av dagen så jag Sophia och Pernilla åkte hem till Sophia och drack kaffe, kaffet är som vanligt sjukt gott hemma hos henne. Så två koppar slank ner snabbt som attan. Sedan var det tillbaks till skolan igen.

Imorgon fyller Johanna 17.
Och jag älskar Fredrik Järlhammar.


(ska fixa min bloggdesign när jag har tid)

usch för Järna

Dålig uppdatering.... Ja jag vet.

Gårdagen spenderade jag med Sophia. Jag mötte upp henne i rönninge sen så hoppade vi på första bästa tåg mot södertälje. Satt och kollade på regnet sen så bestämde vi oss för att åka hem till mig.. Vi satte på en film men stängde av efter tio minuter, och sen så sov vi.
Jag vaknade runt halv tio och gick ner och kollade på tv. Sophia den sömntutan vaknade ett..

Nu så ska jag vänta på bussen.. HELT värdelöst är det att bo här. Hatar Järna. Gick en buss halv sju, och nästa går halv tio. (Y)

:(

Nu har man gått och blivit sjuk också. Det är ju jättebra nu när skolan precis har börjat! Hade feber i förrigår och igår, men nu tror jag att den är borta, eller jag hoppas det iaf, men den kommer väl tillbaka mot kvällen. Sen har jag ont i huvudet, halsen och i tänderna, illa mår jag också. Toppen bra.

Är ledig imorn så det är ju skönt, hoppas bara att jag är frisk då.

Nu ska jag kanske kolla på någon film och sova, som om jag inte gjort det tillräckligt. Sov 15 timmar inatt och 2 timmar på dagen!

nu har skolan börjat

Första dagen i skolan. Helt okej faktiskt. Dom första dagarna kommer vara rätt sköna. Kolla på film osv. Sen ska vi åka på övernattning med klassen i september. Kan ju bli kul. hehe

I can hear you breathe, I'm feeling the shake and the sound of my heartbeat

Fresenius kabi

Ligger i sängen och är jättehungrig. Fast jag mår lite illa så jag kommer inte kunna äta på ett bra tag.. Idag så ska jag kanske träffa Johanna innan hon ska fira sin mamma som fyller år. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Skönt att vara hemma bara, har varit det alldeless för lite denna sommar.

Imorgon så ska jag och kusin Sophia till Michaela och Emma, kolla in deras nya lägenhet och jag ska lämna Emma sin jeansskjorta som hon glömde hos min pappa i vintras(?). Ska bli mysigt att se hur dom bor. Kan slå vad om att det är as snyggt. För både mickis och emma har grymt snygg stil. Kolla bara i Emmas blogg, mums! Http://elle.se/emmanygren

Jo men juste, jag tog hål i naveln i måndags. Löjligt, gjorde inte alls ont.

drop it

Har inte varit hemma i helgen och inte dom senaste dagarna heller. Jag har fullt upp med att ha sommarlov.

Helgen spenderade jag i Nynäshamn hos Johannas pappa, det var jättemysigt. Nynäshamn är faktiskt jättefint! Otroligt mysig hamn och andra spännande platser! På fredagen när vi kom dit så gick vi en promenad ner till hamnen och köpte mjukglass. Sedan fortsatte vi vår promenad mot Nicksta - en camping/badplats. Sedan hittade vi ett par gungor och satte och och vila ett tag. Sedan blev det grillning, smaskens. Kvällen spenderade vi i sängen framför tvn. Vi vaknade rätt tidigt på lördagsmorgonen och gick upp och åt frukost. Sedan tog vi på oss badkläder och gick ner till Nicksta. Låg där i fyra-fem timmar. Sedan knallade vi hem för att duscha och göra oss iordning för kräftskiva. Hela söndagen spenderades åt att åka hem. Tre olika tåg och sen en buss! Mysig helg verkligen. Vill ni läsa mer vad som hände så kika in Johannas blogg: http://johannaliisamariana.blogg.se. Bilder finns på min bdb också. nysfc.

Snart börjar skolan också. Bara sex dagar kvar. Ska bli skönt ändå, få lite rutiner. Sen så blir det kul att Sophia ska börja där också. Hon är ju så go.

<3

Firade min och fredriks dag igår, han bjöd på chili pasta på o'learys. Oh herre min skapare vad gott det var! Men alldeless för mycket för våra magar, vi båda lämnade halva tallriken. Det var tänkt att vi skulle gå på bio också. Men båda var så himla mätta så vi tog en sväng in på kringlan och baby köpte en klänning till mig. Sen tog vi bussen hem och kollade på film och åt glass. En perfekt dag.

I love you hun


p.s Willa Holland är hur snygg som helst?

2 år 6 månader E+F

Nu sitter jag hemma hos Johanna. Hon är i duschen så jag fick sätta mig här sålänge. Ska skicka iväg ett mail och fråga om helgjobb. Jag och Johanna vill nämnligen åka utomlands nästa år. Och då måste man ju ha pengar.

Imorgon firar jag och Fredrik 2 år och 6 månader. Hur vi ska fira det vet vi inte ännu, kanske ut och äta och sen på bio. Får se vad vi hittar på. I love him

3D mys

Vaknade för en kvart sen, usch vad jag hatar att vakna sent. Känns som man sovit bort hela dagen, och jag är sån som inte kan gå upp på en gång heller utan jag gillar att ligga kvar i sängen i någon timme.

Ikväll blir det filmmys med Johanna, hon skrev ett sms till mig igår " Haha Emma. Imorgon kl 9 måste du va hos mig o kolla på Hajen 3. Den går i 3d så vi får ha våra snygga glasögon ;)". Och jag svarade ja såklart. Då får jag ett sms till "Bra jag fixar snacks" Hon är ju för söt.

Nej nu ska jag faktiskt pallra mig upp ur sängen, äta frukost och hoppa in i duschen. Och idag ska jag ha på mig myskläder, det var länge sen.

yes!

Jag skrev ju förut om en klädhängare jag ville ha? vet ni vad? Mattias och jag byggde en, så nu fixas det ordentligt på mitt rum. Det blir skit snyggt ska ni veta!

yes!

Jag skrev ju förut om en klädhängare jag ville ha? vet ni vad? Mattias och jag byggde en, så nu fixas det ordentligt på mitt rum. Det blir skit snyggt ska ni veta!

ny blogg

Nu när jag skaffade mig en ny msn så ville jag också skaffa mig en ny blogg, varför vet jag inte. Men det kändes rätt.

Har lust att fixa på mitt rum också, hittade en klädhängare i klädkammaren som jag vill ha på mitt rum, men får den inte för mamma. Så ska kolla runt efter en sådan. Skulle vara perfekt på mitt rum. Måste få ordning på mina kläder, kan inte ha alla i min byrå, lådorna är så fulla att om man öppnar två lådor samtidigt så välter hela byrån.

RSS 2.0