we all die young

Sitter i sängen och har precis duschat. Snart ska jag klä på mig och städa lite här hemma, sedan ska jag väcka Mattias för att vi ska gå och äta pizza. Får se om han orkar, för han kom hem full. Efter vi ätit så tänkte jag åka till Fredriks jobb och sitta där och spela kort typ. Får se vad som händer senare.

wild side

Det är så synd att du slutat höra av dig.
Jag gillade din charm.

Jag kan allt, bara du lär mig.

Är hemma hos Sophia nu, hon och hennes syster ligger här brevid och kollar på Hannah Montana The Movie på min mobil.

Imorgon ska jag och Sophia kanske sola på morgonen, sedan ska jag in till stan med Emma och köpa hårfärg och sen ska vi åka hem till mig och färga. Får se hur det blir!


heaven

Hemma igen efter några dagar hemifrån. I måndags spenderade jag hela dagen framför OC, kommer aldirg sluta gilla den serien, kan kolla hur m[nga g[nger som helst. Nu blev det n[got fel p[ mina knappar. vafan har jag gjooooort.


situations

Sitter här och kollar när Sophia sover. Hon har som vanligt förstört min bäddning. Lakanet ligger fult och det är bara hennes fel! Sömntutan. Senare idag ska jag åka in till södertälje med Johanna, hon ska köpa lite presenter. Äta ska vi också göra, mums! På tal om att äta så är jag lite hungrig, vågar jag väcka Sophia?

what it takes

Nu är det lov! Idag är jag glad! Men också jävligt trött.
Så idag ska jag bara vara hemma och sega. Love it! 

call to arms

Sitter i sängen nyduschad och mysig. Ska snart gå ner och sminka mig och sedan börja röra mig mot skolan. Började egentligen åtta idag men orkade inte riktigt gå upp för multimedia och geografi. Så jag tänker komma till pedagogiskt ledarskap som börjar klockan 12, skönt! Idag är det sista dagen i skolan på en vecka. Så himla underbart.

breathe

Jonas har köpt nåt riktigt coolt. Det är som en braskamin men ändå inte. Snygg som fan är den iallafall och det blir varmt här hemma. Sånt är mysigt.
Sitter i sängen, lakanet och alla täcken och kuddar ligger huller om buller, det ligger kläder i sängen, på golvet och på min byrå. Borde kanske städa? Kommer sluta med att jag slänger ner allt som är i sängen på golvet när jag ska sova, så brukar det bli.

rite of spring

Åh. Idag mår jag lite bättre. Engelska pjäsen avklarad, uppvisningen var lite rolig, Emma börjar gapskratta i början. Och sedan kunde inte vi andra hålla oss heller så vi alla börjar skratta. Men skitsamma, det var kul. Psykosocialt arbetes provet klart också, man kunde bara få G och hon berättade att jag fått det. Så jävla skönt! Idag är det också första dagen på typ 3 veckor som jag inte behöver plugga.
Imorgon kommer jag vara lycklig. Runt halv fem så kommer jag må bra.

21 oktober

Jag är så trött på skolan nu. Och jag skiter fullständigt i om det går bra eller inte. Orkar helt enkelt inte bry mig längre. Varje dag nu har jag frågat mig varför jag går dit, jag gör ju ändå inget på lektionerna. Åh! Jag har aldrig tyckt att skolan varit speciellt jobbig. Men nu så klarar jag det inte längre.
ge mig lov i flera månader nu?
om det kommer vara lika jobbigt när jag kommer tillbaka till skolan så vet jag inte vad jag ska ta mig till.

KILL ME

Jag älskar att skolan får en att må dåligt.
Jag har nog aldrig mått såhär dåligt pga skolan.
Fick ett utbrott idag, skrek och ville döda någon.
Kul?
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHöa lfhlhalkjbfl akjfäp aåkdf aå
Får seriöst panik.

heeiheeiaaa

Hei,
Sitter i skolan och vill sluta.
 Är jättehungrig och trött.
Längtar tills nästa vecka för då är det lov!
Och idag kommer Mattias och Marcus hem,
då ska jag få två burkar nugatti air. Hur bra?

höst

Kokade nyss otroligt gott kaffe. Kanske var det så himla gott eftersom jag längtat efter kaffe hela dagen. Så nu har jag avnjutit 2 stora koppar! Skönt att bli varm igen efter att ha varit ute. Nu är det verkligen höst.
Har fortfarande mycket att göra i skolan. Och jag har verkligen ingen lust att plugga. Vad ska jag göra? Har aldrig varit såhär skoltrött, vill börja jobba men mamma säger bara att jag kommer ångra mig. Så, får se.
Nu ska jag ta en till kopp och sedan försöka plugga lite.

ieh

Efter att ha läst några bloggar så blev jag himla sugen på att skriva. Vet inte vad jag vill få sagt utan ville bara fylla min blogg lite. Har blivit lite lite på senaste tiden.
Det har iallafall hänt massor på senaste tiden. Massor massor massor..
Fullt upp i skolan har jag också. Flera saker som ska vara gjorda tills nästa vecka men inte börjat med en ända sak. Hur ska det här gå?
Ska spela Mafia Wars nu, hur gör man?

RSS 2.0