Watching all of history repeat itself

Charm är starkare än skönhet

crazy

We think we're in control then we become the things we hate
Lets re-unite and brush the dust awa

multimedia :(

Haannniiii sitter här vid mig och ser söt ut. hejdå

no, nevermind

Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

Angels & fucking airwaves

I will run the streets and hostile lands I will touch the rain with all I have I will breathe the air, just scream it loud. My feet will never touch the ground. Because the days they feel like ancient clocks. Like when kids grow up and learn to walk. Because your life is full of pure desire, a place so gloriously wired.



Please stay, don't go I've got you now. Are you curious?
Please stay


:(

Kul att jag fick IG på min läslogg. Jag hade inte förväntat mig något annat egentligen. Men jag hade hoppats på ett G så jag slipper göra om den.

my love


18:21

You took me in and you drove me out
You had me hypnotized
Lost and found and turned around 
By the fire in your eyes

A little's enough

I'm sorry I have to say it but you look like you're sad. Your smile is gone, I noticed it bad. The cure is if you let in just a little more love.
I promise you this, a little's enough

never mine


Call me your favorite, call me the worst

Nu har jag äntligen skrivit min läslogg. Bra blev den inte men det struntar jag i. Jag var tvungen att lämna in den för att få vara ledig imorgon. Klart att jag skriver den då.

Imorgon ska jag sova ut. Ska bli riktigt skönt. Sen så ska jag kanske in till stan med Emma. Gå runt och spana efter lite julklappar.

darling

Skön lördag, vaknade halv elva utav att Mattias ringde och frågade om jag skulle komma in till Södertälje. För han skulle ta syntest och köpa lite kläder. Så jag hoppade direkt in i duschen och åkte sedan in dit. Möter upp Mattias i kringlan och går sedan till en optiker. När vi sitter i väntrummet säger Mattias "Fan, jag kom på nu att jag druckit 3 öl nyss, det svider i mina ögon. Kanske inte är så bra när man ska ta syntest?" Men han klarade det galant, perfekt syn hade han. Sedan gick vi in på JC, där köpte han ett par jeans och 4 tröjor, riktigt snygga. Sedan gick vi till Stadium, där köpte han ett par skor till sig själv, men han köpte även ett par jättesöta skor till mig! Snäll eller vad? Vi gick runt ett tag och sedan var det dags att dra sig hemmåt. Mattias skulle på hockey så han skulle hem till Patrik och dricka lite Jäger innan. Undra hur mysig han är nu?


talk dirty to me

Idag har varit en bra dag. Spelet vi spelade med klassen på Armémuseet var rätt kul. Efter vi slutat åkte jag Emma och Sophia till Hornstull, där skulle Emma till House Of Pain och visa lite teckningar. Det gick jättebra, Han som jobbade där tyckte hon ritade skit bra. Så hon skulle komma tillbaka när hon ville! Efter det så åkte vi tillbaka till centralen och gick sedan till Mc Donalds, åt lite mat och gick sedan till Waynes för att fika.
ps. Jag är världens bästa idag. Jag har gjort Emma så lycklig. Jag är stolt över mig själv. FAN vad bra jag är!
btw

free fallin'

Sitter nyduschad i sängen och lyssnar på gamla rock klassiker. Ska snart klä på mig myskläder och sedan ska jag gå ner och kolla på tv tror jag.. Eller nej, jag vill fixa på mitt rum lite grann. Oh ja det ska jag verkligen göra. puss va

andra avenyn

"kravlösa förhållanden är dom absolut sundaste"

babes

Min lediga dag tillbringade jag i stan med Sophia och Emma. Vi gick och fikade på waynes, 28 kr för en meeeega stor kaffe - underbart? Satt där i kanske 2 ½ timme, pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt faktiskt. Mycket skratt men också lite gråt, jag glömde bort hur man svalde?! Sjukaste jag varit med om, jag skulle smaka Emmas smootie, tog en klunk, men kunde inte svälja? Jag glömde liksom bort hur man gjorde. Låter riktigt sjukt och det var det också.

mothership

Ligger i soffan här hemma med en sjuk Gabriel. Fick lov att stanna hemma idag för att passa honom. Just nu sitter han och äter flingor. Vi har kollat på massor av filmer redan, nicke nyfiken, dora utforskaren och nu kollar vi på nasse. Vi har också byggt massa lego.


RSS 2.0