thin lizzy

When they say it's over
It's not all over, there's still the pain

1534

här har partybrallan, hon är även min bästa vän.

1652


2140

Jag saknar dig

1402

btw

1226

Sitter i Sophias kök och dricker kaffe, Sophia själv är i duschen så jag passar på att låna hennes dator lite. Ikväll så ska jag sno Fredriks badkar, skööönt.

1747

Det skulle vara så himla otroligt jävla stört skönt ifall det var studenten imorgon.


anchor

söt

1310

Helt okej faktiskt att det inte går några bussar idag. Iallafall helt okej för mig för då får jag stanna hemma. Jag måste ju erkänna att det ser rätt mysigt ut ute med all snö - men det får faktiskt räcka med snö, vinter och kyla nu!


the


2116

But tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart


1033

Idag har man fått känna på en halv trafikolycka. Bussen som jag och Sophia satt på idag till skolan började sladda och vi höll på att välta, men som tur var lyckades busschauffören räta upp bussen så vi åkte ner i diket istället. Om vi hade åkt lite snabbare så hade vi garanterat voltat. Vi har varit i chock sen dess tror jag. Skrattar åt det nu men det var faktiskt jättejättejätte läskigt och hemskt.
I love you all, glöm aldrig bort det.

mums

Har precis duschat och sitter nu framför tvn med en kopp varm choklad. Är ju som sagt ledig imorgon och det är hur skönt som helst!


MTWTFSS

Sitter i Sophias kök och väntar på att pizza degen ska jäsa klart. Sedan ska vi fylla pizzorna med massa goda saker. LYX



FREDAG

Äntligen fredag. Den här veckan har gått supersnabbt och det är skönt som bara den. Lediga på måndag också så det känns bra.



2002


1812


Madness

Imperfection is beauty. Madness is genius. It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.

rabbit


1330

Ogillar att jag har haft sjukt ont i huvudet nu i flera dagar. Värktabletter verkar inte fungera heller, bara kaffe.... en liten stund.




SOPHIA 7 minuter kvar. MJAU

RSS 2.0